Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Jordbær- og mangosalsa

Jordbær- og mangosalsa

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. tørkede aprikos
  • 250 g friske jordbær
  • 1 stk. mango
  • 2 stk. sjalottløk
  • 1 ts hakket rød chili
  • 2 ss frisk mynte
  • 2 ss frisk koriander
  • 3 ss sukker
  • 2 stk. lime - saften av disse
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 153 kcal
Fett 1 g
Protein 2 g
Karbohydrater 32 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Friskt og godt innslag på grillbordet. Passer også godt til spekemat eller annet kjøttpålegg.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. tørkede aprikos
  • 250 g friske jordbær
  • 1 stk. mango
  • 2 stk. sjalottløk
  • 1 ts hakket rød chili
  • 2 ss frisk mynte
  • 2 ss frisk koriander
  • 3 ss sukker
  • 2 stk. lime - saften av disse
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 153 kcal
Fett 1 g
Protein 2 g
Karbohydrater 32 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Rabarbra, asparges og jordbær – sesong for de norske vårfavorittene

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11948, server:MP-PRD-WEB12 02.11.2024 15:14:51