Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingfilet med frisk kålsalat

Kyllingfilet med frisk kålsalat

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g småpoteter
  • 2 ss nøytral olje
  • 600 g kyllingfilet
  • 1 ss nøytral olje

Kålsalat:

  • 400 g rødkål
  • 100 g grønnkål
  • 0,5 stk. purre
  • 2 ss rødvinseddik
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 500 g rosenkål

Urtedressing:

  • 1 dl lettrømme
  • 1 ss hakket bladpersille
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts kvernet pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 512 kcal
Fett 14 g
Protein 46 g
Karbohydrater 44 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En frisk kålsalat er perfekt sammen med saftig kyllingfilet. Topp med ristede hasselnøtter, og  vipps så har du en sunn, fresh og god hverdagsmiddag! 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g småpoteter
  • 2 ss nøytral olje
  • 600 g kyllingfilet
  • 1 ss nøytral olje

Kålsalat:

  • 400 g rødkål
  • 100 g grønnkål
  • 0,5 stk. purre
  • 2 ss rødvinseddik
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 500 g rosenkål

Urtedressing:

  • 1 dl lettrømme
  • 1 ss hakket bladpersille
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts kvernet pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 512 kcal
Fett 14 g
Protein 46 g
Karbohydrater 44 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server kyllingfilet med ovnsbakte poteter og frisk kålsalat, og gjerne et dryss kvernet pepper.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB15 21.12.2024 18:23:23