Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kalkunbiff med mangosalsa

Kalkunbiff med mangosalsa

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kalkunbiff à 150 g
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 100 g aspargesbønner
  • 8 stk. vårløk , delt på langs
  • 1 ss olivenolje
  • 1 stk. hjertesalat

Mangosalsa:

  • 1 stk. moden, finhakket mango
  • 1 stk. finhakket rødløk
  • 1 stk. finhakket vårløk
  • 1 stk. finhakket rød chili
  • 0,5 potte hakket frisk koriander
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • saften av 1 stk. lime
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Salsa med mango, chili og lime er et enkelt og friskt tilbehør til hvitt kjøtt, for eksempel biff av kalkunfilet. Stort mer trenger du ikke for å lage et perfekt måltid. Kalkunbiff egner seg godt til både hverdag og fest, og er ypperlig når du skal lage mat til mange.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kalkunbiff à 150 g
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 100 g aspargesbønner
  • 8 stk. vårløk , delt på langs
  • 1 ss olivenolje
  • 1 stk. hjertesalat

Mangosalsa:

  • 1 stk. moden, finhakket mango
  • 1 stk. finhakket rødløk
  • 1 stk. finhakket vårløk
  • 1 stk. finhakket rød chili
  • 0,5 potte hakket frisk koriander
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • saften av 1 stk. lime
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Tips: Om du skal lage mat til mange, kan du brune biffene på begge sider i stekepannen i god tid før gjestene kommer. Legg dem over i en langpanne og stek dem ferdig på 125 °C i ca 25-30 minutter.

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB14 14.03.2025 20:47:26 handleliste stengt