Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Klippfisk med grillet ratatouille

Klippfisk med grillet ratatouille

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 800 g godt utvannet klippfisk loin

Ratatouille:

  • 1 stk. grønn squash
  • 1 stk. aubergine
  • 2 stk. rødløk
  • 2 stk. paprika , gjerne forskjellige farger
  • 4 båter hvitløk
  • 2 ss olivenolje
  • ca. 150 g cherrytomat
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 dl friske urter f.eks basilikum, oregano, timian, merian
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 682 kcal
Fett 8 g
Protein 132 g
Karbohydrater 12 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Klippfisk er ikke bare bacalao - den er fantastisk å grille! Legg store stykker klippfisk på grillen i sommer, og server med en nydelig grillet ratatouille - en smaksfest av en rett!  Bare husk å vanne ut klippfisken nok!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 800 g godt utvannet klippfisk loin

Ratatouille:

  • 1 stk. grønn squash
  • 1 stk. aubergine
  • 2 stk. rødløk
  • 2 stk. paprika , gjerne forskjellige farger
  • 4 båter hvitløk
  • 2 ss olivenolje
  • ca. 150 g cherrytomat
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 dl friske urter f.eks basilikum, oregano, timian, merian
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 682 kcal
Fett 8 g
Protein 132 g
Karbohydrater 12 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Pynt med litt friske urter og server den grillede klippfisken med ratatouille, og gjerne kokte nypoteter. 

Klippfisk med grillet ratatouille

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB12 23.11.2024 11:28:36