Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Er du glad i poke og cheviche? Da er dette retten for deg! Kokoda er en lett og sommerlig fiskerett med sitrus og kokos som med fordel kan lages i god tid før servering, slik at smakene får utvikle seg ordentlig.
Fersk fisk som skal brukes rå må fryses i minst et døgn for å unngå parasitten kveis, som kan gi risiko for sykdom.
Kokodaen kan også serveres uten salaten i små glass som en forrett.
Kan oppbevares i kjøleskap i 1-2 dager.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.