Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Koreansk BBQ bowl

Koreansk BBQ bowl

Ingredienser

2  porsjoner
  • 300 g ytrefilet av storfe
  • 0,5 stk. rødløk
  • 0,25 potte frisk koriander
  • 1,5 båter hvitløk
  • 0,5 ts revet frisk ingefær
  • 0,75 dl sesamolje
  • 0,5 dl soyasaus

Syltet rødløk:

  • 0,5 dl rødløk
  • 0,75 dl vann
  • 0,25 dl riseddik
  • 0,5 dl sukker
  • 0,5 stk. rød chili (kan sløyfes)

Kokt ris:

  • 2 dl sushi- eller jasminris
  • 4 dl vann
  • 0,25 ts salt
  • 1 ts riseddik

Til servering:

  • 100 g hodekål
  • 1 stk. gulrot
  • 1 stk. vårløk
  • 0,5 stk. lime
  • 200 g kimchi
  • 30 g frisk spinat
  • 0,25 potte frisk koriander
  • 2 ts sesamfrø

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Koreansk BBQ er perfekt sommermat! Hva med en superdeilig salatbowl med masse friske grønnsaker, deilig marinerte grillspyd og spicy kimchi? Nam!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

2  porsjoner
  • 300 g ytrefilet av storfe
  • 0,5 stk. rødløk
  • 0,25 potte frisk koriander
  • 1,5 båter hvitløk
  • 0,5 ts revet frisk ingefær
  • 0,75 dl sesamolje
  • 0,5 dl soyasaus

Syltet rødløk:

  • 0,5 dl rødløk
  • 0,75 dl vann
  • 0,25 dl riseddik
  • 0,5 dl sukker
  • 0,5 stk. rød chili (kan sløyfes)

Kokt ris:

  • 2 dl sushi- eller jasminris
  • 4 dl vann
  • 0,25 ts salt
  • 1 ts riseddik

Til servering:

  • 100 g hodekål
  • 1 stk. gulrot
  • 1 stk. vårløk
  • 0,5 stk. lime
  • 200 g kimchi
  • 30 g frisk spinat
  • 0,25 potte frisk koriander
  • 2 ts sesamfrø

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Koreansk BBQ bowl

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Episode 22 - Salater du får dilla på

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB12 21.12.2024 13:39:24