Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingfilet med byggryn og eple

Kyllingfilet med byggryn og eple

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g kyllingfilet
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts kvernet pepper

Byggrynssalat:

  • 2 dl byggryn eller perlebygg
  • 1 bunt bladpersille
  • 1 bunt frisk mynte
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 stk. eple
  • saft av 1 stk. sitron
  • 3 ss olivenolje

Urtedressing:

  • 1 dl lettrømme
  • 1 ss bladpersille
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts kvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Saftig kyllingfilet sammen med en frisk byggrynssalat med eple. Sunn og god hverdagsmiddag på null komma niks! Server sammen med en smaksrik dressing, og topp med friske urter.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g kyllingfilet
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts kvernet pepper

Byggrynssalat:

  • 2 dl byggryn eller perlebygg
  • 1 bunt bladpersille
  • 1 bunt frisk mynte
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 stk. eple
  • saft av 1 stk. sitron
  • 3 ss olivenolje

Urtedressing:

  • 1 dl lettrømme
  • 1 ss bladpersille
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Enkel kyllingramen trinnbilder

Server kyllingfilet med frisk byggrynssalat og urtedressing, og gjerne litt nykvernet pepper!

Kyllingfilet med byggryn og eple

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10494, server:MP-PRD-WEB11 27.07.2024 14:19:56