Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingfilet med poteter i tomatsaus

Kyllingfilet med poteter i tomatsaus

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g kyllingfilet
  • 1 ss margarin til steking
  • 1 stk. finhakket løk
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 boks tomatpuré
  • 1 ts tørket oregano
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 ts sukker
  • 4 stk. potet i biter
  • 1 stk. brokkoli
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det er hverdager det er flest av. Her er en god hverdagsmiddag med kyllingfilet som er ferdig på ca. 20 minutter.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g kyllingfilet
  • 1 ss margarin til steking
  • 1 stk. finhakket løk
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 boks tomatpuré
  • 1 ts tørket oregano
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 ts sukker
  • 4 stk. potet i biter
  • 1 stk. brokkoli
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

  • Emilie S

    Hei! Hva salgs merke med hermetiske tomater har dere brukt i sausen?

    • Ann-Christin Bru

      Hei Emilie! Det husker vi dessverre ikke, vi bruker de forskjellige merkene litt om hverandre. Alle skal passe fint her. Mvh. Ann-Christin, MatPrat

For å skrive en kommentar må du være logget inn.

Flere yummy ideer til deg!

Andre ting du kanskje synes er interessant

version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB14 16.03.2025 07:52:59 handleliste stengt