Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingfilet med rotgrønnsaker og fetaost

Kyllingfilet med rotgrønnsaker og fetaost

Ingredienser

porsjoner

Rotgrønnsaker og fetaost:

  • 3 stk. gulrot
  • 1 stk. rødbete
  • 250 g rosenkål i skiver
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 2 ss grovhakket bladpersille
  • 1 ss olivenolje
  • saft av ½ - 1 stk. lime
  • 50 g fetaost
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 335 kcal
Fett 14 g
Protein 40 g
Karbohydrater 9 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Saftig kyllingfilet er alltid populær middag! Her serverer vi filetene med en nydelig salat av  fargerike norske grønnsaker i sesong. Ingefær, lime og fetaost gjør salaten ekstra spennende, og gir en frisk smak.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Rotgrønnsaker og fetaost:

  • 3 stk. gulrot
  • 1 stk. rødbete
  • 250 g rosenkål i skiver
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 2 ss grovhakket bladpersille
  • 1 ss olivenolje
  • saft av ½ - 1 stk. lime
  • 50 g fetaost
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 335 kcal
Fett 14 g
Protein 40 g
Karbohydrater 9 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Rødbeter er veldig fargesterke og vil garantert sette farge på både fingre og fjøl. Bruk derfor engangshansker og legg et ark matpapir på fjøla når du skal skrelle og rive rødbeter.
Kyllingfilet med ratatouille 3c
Kyllingfilet med ratatouille 3d

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode:

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12276, server:MP-PRD-WEB12 03.12.2024 18:23:01