Hopp til hovedinnhold
matprat logo
KYLLINGKEBAB MED RAITA

Kyllingkebab med raita

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 2 ss finhakket frisk koriander
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss hakket frisk ingefær
  • 1 stk. grønn chili
  • 1 ss garam masala
  • 1 ts salt
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 ss rapsolje til pensling

Raita:

  • 2 dl yoghurt naturell
  • 1 stk. revet agurk (godt avrent)
  • 2 ss finhakket frisk mynte
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En smak av India! Krydret kebab av kyllingkjøttdeig servert rett fra grillen med raita. Nanbrød hører selvfølgelig også med. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 2 ss finhakket frisk koriander
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss hakket frisk ingefær
  • 1 stk. grønn chili
  • 1 ss garam masala
  • 1 ts salt
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 ss rapsolje til pensling

Raita:

  • 2 dl yoghurt naturell
  • 1 stk. revet agurk (godt avrent)
  • 2 ss finhakket frisk mynte
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Husk å legg trespyd i bløt i 15-20 min i forkant. Da forhindrer du at spydet tar fyr på grillen.

Server kebabspydene med raita. Nanbrød smaker også godt til. 

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13980, server:MP-PRD-WEB15 29.04.2025 20:32:31 handleliste stengt