Hopp til hovedinnhold
matprat logo
KYLLINGKEBAB MED RAITA

Kyllingkebab med raita

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 2 ss finhakket frisk koriander
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss hakket frisk ingefær
  • 1 stk. grønn chili
  • 1 ss garam masala
  • 1 ts salt
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 ss rapsolje til pensling

Raita:

  • 2 dl yoghurt naturell
  • 1 stk. revet agurk (godt avrent)
  • 2 ss finhakket frisk mynte
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 232 kcal
Fett 13 g
Protein 21 g
Karbohydrater 7 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En smak av India! Krydret kebab av kyllingkjøttdeig servert rett fra grillen med raita. Nanbrød hører selvfølgelig også med. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 2 ss finhakket frisk koriander
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss hakket frisk ingefær
  • 1 stk. grønn chili
  • 1 ss garam masala
  • 1 ts salt
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 ss rapsolje til pensling

Raita:

  • 2 dl yoghurt naturell
  • 1 stk. revet agurk (godt avrent)
  • 2 ss finhakket frisk mynte
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 232 kcal
Fett 13 g
Protein 21 g
Karbohydrater 7 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Husk å legg trespyd i bløt i 15-20 min i forkant. Da forhindrer du at spydet tar fyr på grillen.

Server kebabspydene med raita. Nanbrød smaker også godt til. 

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB11 24.11.2024 11:09:20