Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pannekaker med vegetarisk fyll

Pannekaker med vegetarisk fyll

Ingredienser

porsjoner
  • 3 dl hvetemel eller 50/50 siktet og sammalt hvetemel
  • 0,5 ts salt
  • 5 dl melk
  • 4 stk. egg

Vegetarisk farse:

  • 1 boks grønne linser
  • 1 stk. løk
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 stk. grønn squash
  • 1 stk. gulrot
  • 1 stk. rød paprika
  • 2 ss tomatpuré
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss mørk harissa
  • 2 ts soyasaus
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss revet parmesan eller vegetarisk alternativ

Tilbehør:

  • 16 stk. cherrytomat
  • 1 pose blandet babybladsalat
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Parmesangratinerte pannekaker er kjempegodt, og her har vi fylt pannekakene med en smaksrik vegetarfarse laget av deilige grønnsaker og linser. Smakfull vegetarmat som passer både til lunsj og middag.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 3 dl hvetemel eller 50/50 siktet og sammalt hvetemel
  • 0,5 ts salt
  • 5 dl melk
  • 4 stk. egg

Vegetarisk farse:

  • 1 boks grønne linser
  • 1 stk. løk
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 stk. grønn squash
  • 1 stk. gulrot
  • 1 stk. rød paprika
  • 2 ss tomatpuré
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss mørk harissa
  • 2 ts soyasaus
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss revet parmesan eller vegetarisk alternativ

Tilbehør:

  • 16 stk. cherrytomat
  • 1 pose blandet babybladsalat
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ønsker du å gjøre retten helt vegansk, kan du lage pannekakene uten egg. 

Vurder oppskriften

Podcast-episode: All verdens pannekaker

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.13980, server:MP-PRD-WEB14 29.04.2025 19:09:50 handleliste stengt