Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Paprikakylling med asparges

Paprikakylling med asparges

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g kyllingfilet
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ts paprikapulver
  • 0,5 ss rapsolje til steking
  • 4 stk. frisk grønn asparges
  • 1 ss lettrømme
  • 2 ss corn flakes
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 289 kcal
Fett 10 g
Protein 39 g
Karbohydrater 8 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hvorfor ikke la grønnsakenes konge få ledsage kyllingfileten med muntert selskap av knasende cornflakes og syrlig rømme? Dette er en fabelaktig middag!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g kyllingfilet
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ts paprikapulver
  • 0,5 ss rapsolje til steking
  • 4 stk. frisk grønn asparges
  • 1 ss lettrømme
  • 2 ss corn flakes
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 289 kcal
Fett 10 g
Protein 39 g
Karbohydrater 8 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med salat.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Rabarbra, asparges og jordbær – sesong for de norske vårfavorittene

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB13 23.11.2024 02:25:26