Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Peanøttdipp

Peanøttdipp

Ingredienser

porsjoner
  • 2 ss frisk koriander , hakket
  • 2 ss vann
  • 1 ts sesamolje
  • 2 ss tamarindsaus evt. soyasaus
  • 2 ss peanøttsmør
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 138 kcal
Fett 11 g
Protein 4 g
Karbohydrater 5 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En god dipp kan være med på å gi måltidet det lille ekstra. Passer perfekt til svin og kyllingretter.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 ss frisk koriander , hakket
  • 2 ss vann
  • 1 ts sesamolje
  • 2 ss tamarindsaus evt. soyasaus
  • 2 ss peanøttsmør
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 138 kcal
Fett 11 g
Protein 4 g
Karbohydrater 5 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
La gjerne dippen stå en time i kjøleskapet for at smaken skal sette seg.
La gjerne dippen stå en time i kjøleskapet for at smaken skal sette seg.

Denne dippen passer utmerket til svin og kyllingretter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12109, server:MP-PRD-WEB12 21.11.2024 07:26:27