Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pico de gallo

Pico de gallo

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. tomat
  • 1 stk. jalapeño
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 potte frisk koriander
  • 1 stk. lime
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 36 kcal
Fett 0 g
Protein 2 g
Karbohydrater 4 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pico de gallo eller salsa bandera - flaggsaus, er en av Mexicos mest kjente sauser. Med ingredienser i rødt, hvitt og grønt, og mild, frisk smak brukes sausen gjerne som tilbehør til flere meksikanske retter, som taco og fajitas.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. tomat
  • 1 stk. jalapeño
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 potte frisk koriander
  • 1 stk. lime
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 36 kcal
Fett 0 g
Protein 2 g
Karbohydrater 4 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Pico de gallo

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Fem grep for å uppe tacoen

Podcast-episode: Taco 2.0 med birria tacos og carnitas

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB15 21.11.2024 12:14:28