Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Protein cookies

Protein cookies

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir ca. 20 cookies.

  • 2 stk. egg
  • 2 stk. eggeplomme
  • 225 g lettkokte havregryn
  • 200 g myke dadler
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1706 kcal
Fett 38 g
Protein 57 g
Karbohydrater 265 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dadler, egg og havregryn - det er alt du trenger for å lage disse godbitene! Myke og søte kjeks er kjempegodt til tur, etter trening eller når du har lyst på en sunnere snacks. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir ca. 20 cookies.

  • 2 stk. egg
  • 2 stk. eggeplomme
  • 225 g lettkokte havregryn
  • 200 g myke dadler
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1706 kcal
Fett 38 g
Protein 57 g
Karbohydrater 265 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ta gjerne vare på eggehvitene for å unngå matsvinn. Eggehviter har god holdbarhet i kjøleskap, og kan oppbevares én til to uker uten av kvaliteten forringes. Bruk en plastboks eller glass med lokk. 

Protein cookies smaker best nystekt, men de kan også fryses ned og nytes senere. 

Protein cookies

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB12 14.12.2024 06:40:08