Brødsmulesti
En porsjon gir 10-12 barer.
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Hjemmelaget proteinbar er en genial måte å få i seg rask energi på farta! Gir deg det lille ekstra før eller etter trening i en hektisk hverdag, eller om det er litt for lenge til middag. Varier gjerne med andre nøtter eller frø.
Norsk honning har en unik smak som skifter med sesongene. Variasjon i konsistens, farge og smak bestemmes ut fra hvor biene henter blomsternektar.
I denne oppskriften vil en lys sommerhonning bidra med lett syrlighet og sødme, mens en mørkere honning gir en større kompleksitet.
Er dadlene tørre kan de bløtlegges i varmt vann i en time, før de kjøres i foodprosessoren.
Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!
Oppbevar proteinbarene i en tett boks i kjøleskapet. De holder seg gode i 5-6 dager.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.