Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rucculasalat med strimlet biffkjøtt

Rucculasalat med strimlet biffkjøtt

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g ruccula
  • 14 stk. cherrytomat
  • 100 g fetaost , gjerne en lett-variant
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 stk. avokado
  • 300 g biffkjøtt i strimler (f.eks. mørbrad, indre- eller ytrefilet)
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss flytende margarin
  • 30 stk. sukkererter

Dressing:

  • 4 ts virgin olivenolje
  • 0,5 ts sennep , gjerne sterk type
  • 2 ts hvitvinseddik eller annen eddik
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er en salat som til og med HAN kan like. En enkel salat toppet med fantastiske smaker fra biffkjøtt, avokado, fetaost og vinaigrette. I tillegg er det sunt: Kjøttet gir deg mye protein og jern, og fra grønnsakene får du mange nyttige vitaminer og mineraler. Her er det ingen grunn til å la være!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g ruccula
  • 14 stk. cherrytomat
  • 100 g fetaost , gjerne en lett-variant
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 stk. avokado
  • 300 g biffkjøtt i strimler (f.eks. mørbrad, indre- eller ytrefilet)
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss flytende margarin
  • 30 stk. sukkererter

Dressing:

  • 4 ts virgin olivenolje
  • 0,5 ts sennep , gjerne sterk type
  • 2 ts hvitvinseddik eller annen eddik
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Rucculasalat med strimlet biffkjøtt

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13858, server:MP-PRD-WEB14 23.04.2025 14:52:31 handleliste stengt