Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Salat med grillet klippfisk

Salat med grillet klippfisk

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 200 g ferdig grillet klippfisk eller annen fisk
  • ca. 100 g cherrytomat
  • 1 pose ruccula
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 1 stk. rødløk
  • 0,5 bunt bladpersille
  • 1 dl valnøttkjerner
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 båter hvitløk
  • revet skall av 0,5 stk. sitron
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss olivenolje
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 588 kcal
Fett 27 g
Protein 72 g
Karbohydrater 10 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hva gjør du når det blir igjen rester etter den deilige grillmiddagen? Jo, da blir det en deilig salat neste dag! Vi hadde igjen et par fine stykker grillet klippfisk, men her er det rom for å bruke det du har. Vi lover - restene blir minst like gode dagen derpå!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 200 g ferdig grillet klippfisk eller annen fisk
  • ca. 100 g cherrytomat
  • 1 pose ruccula
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 1 stk. rødløk
  • 0,5 bunt bladpersille
  • 1 dl valnøttkjerner
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 båter hvitløk
  • revet skall av 0,5 stk. sitron
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss olivenolje
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 588 kcal
Fett 27 g
Protein 72 g
Karbohydrater 10 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Salat med grillet klippfisk

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB11 13.12.2024 22:29:53