Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Skinkebiff på spyd med bakterotgrønnsaker og korianderraita

Skinkebiff på spyd med bakte rotgrønnsaker og korianderraita

Ingredienser

porsjoner

Marinade:

  • 2 ss rapsolje
  • 1 båt grovhakket hvitløk
  • 2 ts revet frisk ingefær
  • 1 stk. lime skall og saft

Korianderraita:

  • 3 dl matyoghurt
  • 0,5 potte finhakket frisk koriander
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • saften av 0,5 stk. lime
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Rotgrønnsaker:

  • 6 stk. gulrot
  • 3 stk. persillerot
  • 1 ss rapsolje
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 ts garam masala
  • 0,5 ts chilipulver
  • 1 ss flytende honning
  • saften av 0,5 stk. appelsin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 435 kcal
Fett 17 g
Protein 40 g
Karbohydrater 27 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Skinkebiff på spyd med bakte rotgrønnsaker og krydder fra det indiske kjøkken gir en smaksrik matopplevelse. Lag gjerne litt ekstra korianderraita -den smaker fantastisk!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Marinade:

  • 2 ss rapsolje
  • 1 båt grovhakket hvitløk
  • 2 ts revet frisk ingefær
  • 1 stk. lime skall og saft

Korianderraita:

  • 3 dl matyoghurt
  • 0,5 potte finhakket frisk koriander
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • saften av 0,5 stk. lime
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Rotgrønnsaker:

  • 6 stk. gulrot
  • 3 stk. persillerot
  • 1 ss rapsolje
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 ts garam masala
  • 0,5 ts chilipulver
  • 1 ss flytende honning
  • saften av 0,5 stk. appelsin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 435 kcal
Fett 17 g
Protein 40 g
Karbohydrater 27 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Server grillspyd av skinkebiff med bakte rotgrønnsaker og korianderraita.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB13 21.11.2024 16:40:40