Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Søtpotet hasselback

Søtpotet hasselback

Ingredienser

4  porsjoner
  • ca. 800 g søtpotet
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss nøytral olje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hasselback søtpotet er en spennende og digg måte å servere søtpotet på. For ekstra smak kan du legge ost på toppen mot slutten av steketiden. Spis som en egen rett, eller som tilbehør til kjøtt eller fisk. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • ca. 800 g søtpotet
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss nøytral olje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Legg et par grillspyd eller spisepinner på hver side. Skjær ned mot pinnene, og de vil stoppe kniven slik at du ikke skjærer helt gjennom.

Topp gjerne med urter og server som tilbehør til kjøtt eller fisk, eller som en egen rett med en digg dip!

Søtpotet hasselback

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10494, server:MP-PRD-WEB11 27.07.2024 14:22:32