Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Soyamarinert svinefilet med syltede rotgrønnsaker.jpg

Soyamarinert svinefilet med syltede rotgrønnsaker

Ingredienser

porsjoner

Marinade:

  • 0,5 dl soyasaus
  • 1 ss brunt sukker
  • 2 båter grovhakket hvitløk
  • 1 ss nøytral olje

Syltede rotgrønnsaker:

  • 2 stk. mellomstore søtpotet
  • 1 stk. liten rettich
  • 2 stk. rødbete
  • 0,5 dl riseddik
  • 0,5 dl sukker
  • 0,5 dl vann

Dressing:

  • 0,5 ts sesamolje
  • 2 ss søt soyasaus (ketjap manis)
  • 2 ss teriyakisaus

Tilbehør:

  • 0,5 stk. revet kokosnøtt
  • 0,5 pk blandet babybladsalat
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 503 kcal
Fett 17 g
Protein 41 g
Karbohydrater 42 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Denne asiatiskinspirerte retten med soyamarinert svinefilet og deilige, sprø rotgrønnsaker er perfekt til helgekosen. 

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Marinade:

  • 0,5 dl soyasaus
  • 1 ss brunt sukker
  • 2 båter grovhakket hvitløk
  • 1 ss nøytral olje

Syltede rotgrønnsaker:

  • 2 stk. mellomstore søtpotet
  • 1 stk. liten rettich
  • 2 stk. rødbete
  • 0,5 dl riseddik
  • 0,5 dl sukker
  • 0,5 dl vann

Dressing:

  • 0,5 ts sesamolje
  • 2 ss søt soyasaus (ketjap manis)
  • 2 ss teriyakisaus

Tilbehør:

  • 0,5 stk. revet kokosnøtt
  • 0,5 pk blandet babybladsalat
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 503 kcal
Fett 17 g
Protein 41 g
Karbohydrater 42 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Legg gjerne svinefileten på grillen om sommeren. Brun den på direkte varme, og legg den over på indirekte varme for ettergrilling.
Rødbete kan sette farge både på hender og utstyr. Bruk gjerne engangshansker og vask utstyret straks du er ferdig.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB13 23.11.2024 10:31:05