Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svinebiff med rucculasaus

Svinebiff med rucculasaus

Ingredienser

porsjoner

Rucculasaus:

  • 50 g ruccula
  • 1 dl kesam original, 8 %
  • 0,5 ts malt hvit pepper

Tilbehør:

  • 0,5 stk. tomat
  • 0,25 ts tørket oregano / pizzakrydder
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Biff er mat du kan nyte med god samvittighet også på en hverdag. Denne oppskriften er perfekt når du skal lage middag til én, men kan gjerne dobles om dere blir to.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Rucculasaus:

  • 50 g ruccula
  • 1 dl kesam original, 8 %
  • 0,5 ts malt hvit pepper

Tilbehør:

  • 0,5 stk. tomat
  • 0,25 ts tørket oregano / pizzakrydder
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server biffen med stekt tomat, rucculasaus og en agurkskive.

Vurder oppskriften

Podcast-episode: Singelmat som senker matbudsjettet

 

Kommentarer

  • Terje Losen

    Hei, jeg har også en følelse av at det er litt vel mye ruccola i den sausen i forhold til Kesam (kommer sikkert an på hvor store spiseskjeer man har). Da jeg lagde den, ble det veldig skarp ruccolasmak, og ikke noe godt. Er det ikke mulig å oppgi mengde kesam i dl eller antall bokser? (5 porsjoner blir 500g ruccola og 20ss kesam, som jeg synes er litt upressist)

    • Cecilie Maske

      Hei, Terje! Vi har sett på oppskriften, og har justert den litt. Det er jo bare én porsjon, og 100 g ruccola kan helt klart bli for mye og for skarpt, og som du sier - veldig mye ruccola til 5 porsjoner. Hilsen Cecilie, Matprat

  • Nikolai Luthman

    jeg tror ingredienslista for rucculasausen er feil?

    • Cecilie Maske

      Hei, Nicolai! Kan du presisere litt nærmere?

For å skrive en kommentar må du være logget inn.

Flere yummy ideer til deg!

Andre ting du kanskje synes er interessant

version:11.21.1.13858, server:MP-PRD-WEB14 17.04.2025 01:41:54 handleliste stengt