Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svinefilet med tabbouleh

Svinefilet med havre-tabbouleh

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g indrefilet av svin , eventuelt ytrefilet av svin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss margarin eller olje til steking

Havre-tabbouleh:

  • 2 dl havreris , eventuelt byggryn
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 stk. grønn chili
  • 1 pk bladpersille (á 50 g)
  • 2 stilker frisk mynte (kan sløyfes)
  • 100 g aspargesbønner
  • 150 g edamamebønner (soyabønner)
  • skall og saft av 1 stk. lime
  • 2 ss olivenolje

Til servering:

  • 2 dl yoghurt naturell
  • 1 stk. lime til servering
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lag en spennende tabbouleh med havreris, deilig, frisk bladpersille og lime. Frisk, sunn og mettende salat du kan servere til svinefilet sammen med litt yoghurt naturell. Fresht!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g indrefilet av svin , eventuelt ytrefilet av svin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss margarin eller olje til steking

Havre-tabbouleh:

  • 2 dl havreris , eventuelt byggryn
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 stk. grønn chili
  • 1 pk bladpersille (á 50 g)
  • 2 stilker frisk mynte (kan sløyfes)
  • 100 g aspargesbønner
  • 150 g edamamebønner (soyabønner)
  • skall og saft av 1 stk. lime
  • 2 ss olivenolje

Til servering:

  • 2 dl yoghurt naturell
  • 1 stk. lime til servering
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Hvordan steke svinefilet
Hvordan steke svinefilet

Svinefilet med tabbouleh

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB13 14.03.2025 10:09:06 handleliste stengt