Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Thai biffwok

Thai biffwok

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g ytrefilet av storfe , i tynne skiver
  • 4 stk. gulrot
  • 1 bunt vårløk
  • 2 stk. paprika , gjerne i ulike farger
  • 1 stk. rød chili
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • ca. 2,5 dl teriyakisaus
  • 2 ss rapsolje til steking

Tilbehør:

  • 2 dl fullkornsris
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (5)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Raskt, godt og sunt  - her får du dekket tre ønsker for en hverdagsmiddag på én gang. Tynne skiver av ytrefilet, fargerike, friske grønnsaker og en deilig saus - midt i blinken for en travel familie.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g ytrefilet av storfe , i tynne skiver
  • 4 stk. gulrot
  • 1 bunt vårløk
  • 2 stk. paprika , gjerne i ulike farger
  • 1 stk. rød chili
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • ca. 2,5 dl teriyakisaus
  • 2 ss rapsolje til steking

Tilbehør:

  • 2 dl fullkornsris

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Thai biffwok

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB13 16.07.2024 10:54:35