Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Tomat- og hvitløksuppe

Tomat- og hvitløksuppe

Ingredienser

porsjoner

Tomat- og hvitløksuppe:

  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 3 båter presset hvitløk
  • 0,5 ts salt
  • 4 dl vann

Posjerte egg:

  • 1 l vann
  • 1 ts eddik, 7 %
  • 1 ts salt
  • 1 stk. ferske, kalde egg

Topping:

  • 150 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 1 ss rapsolje
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 4 ss frisk oregano
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 459 kcal
Fett 22 g
Protein 45 g
Karbohydrater 17 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En suppe som denne, laget med tomat, hvitløk og renskåret svinekjøtt blir godt. Veldig godt og veldig enkelt. Server med posjert eller kokt egg. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Tomat- og hvitløksuppe:

  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 3 båter presset hvitløk
  • 0,5 ts salt
  • 4 dl vann

Posjerte egg:

  • 1 l vann
  • 1 ts eddik, 7 %
  • 1 ts salt
  • 1 stk. ferske, kalde egg

Topping:

  • 150 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 1 ss rapsolje
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 4 ss frisk oregano
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 459 kcal
Fett 22 g
Protein 45 g
Karbohydrater 17 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Kokt egg? Du kan også servere denne suppen med kokt egg. Kok da egg i 8-10 minutter. Avkjøl i kaldt vann og skrell dem.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Singelmat som senker matbudsjettet

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB14 21.11.2024 11:40:55