Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Varm gazpacho med strimlet svinekjøtt

Varm gazpacho med strimlet svinekjøtt

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. gul paprika i grove biter
  • 1 stk. rød paprika i grove biter
  • 1 stk. agurk i grove biter
  • 3 båter grovhakket hvitløk
  • 1 stk. grovhakket løk
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater (à 400 g)
  • 0,5 l vann
  • 4 skiver brød
  • 1 ss nøytral olje til stekiing
  • 400 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss margarin til steking

Gazpacho:

Brødkrutonger:

Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 387 kcal
Fett 15 g
Protein 29 g
Karbohydrater 32 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (11)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Gazpacho er en spansk grønnsakssuppe som smaker fantastisk både kald og varm. Her er en variant hvor freste, moste grønnsaker gir en fløyelsmyk smak og konsistens. Server med norsk svinekjøtt i strimler, og du får en supergod og rask middag!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. gul paprika i grove biter
  • 1 stk. rød paprika i grove biter
  • 1 stk. agurk i grove biter
  • 3 båter grovhakket hvitløk
  • 1 stk. grovhakket løk
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater (à 400 g)
  • 0,5 l vann
  • 4 skiver brød
  • 1 ss nøytral olje til stekiing
  • 400 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss margarin til steking

Gazpacho:

Brødkrutonger:

Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 387 kcal
Fett 15 g
Protein 29 g
Karbohydrater 32 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Hot linsesuppe med strimlet svinekjøtt 3c
Sjekk undersiden av paprikaen, har den fire «humper» er det en damepaprika og tre en mannepaprika. Damepaprikaen har flere frø, men er søtere og egner seg best om du skal spise den rå. Mannepaprikaen er best i matlaging.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12109, server:MP-PRD-WEB12 21.11.2024 07:26:12