Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Wok med kylling og nudler

Ingredienser

porsjoner

Woksaus:

  • 2 ss soyasaus
  • 1,5 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 1,5 ts maisenna
  • 1 ts chiliflakes
  • 1 ss revet frisk ingefær

Wok:

  • 600 g kyllingfilet
  • 2 båter hvitløk
  • saft fra 1 stk. lime
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. grønn squash
  • 1 stk. grønn paprika
  • 0,5 stk. brokkoli
  • 1 pk frisk babymais
  • 200 g fullkornsnudler
  • 2 ss rapsolje til steking
  • 1 ts nykvernet pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (14)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Vil du ha superenkel og fresh hverdagsmiddag, da lager du wok med kylling og grønnsaker. Enkelt - smakfullt - magert!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Woksaus:

  • 2 ss soyasaus
  • 1,5 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 1,5 ts maisenna
  • 1 ts chiliflakes
  • 1 ss revet frisk ingefær

Wok:

  • 600 g kyllingfilet
  • 2 båter hvitløk
  • saft fra 1 stk. lime
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. grønn squash
  • 1 stk. grønn paprika
  • 0,5 stk. brokkoli
  • 1 pk frisk babymais
  • 200 g fullkornsnudler
  • 2 ss rapsolje til steking
  • 1 ts nykvernet pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Topp med frisk koriander og chiliflakes.

Wok med kylling og nudler

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

  • Kåre Balsnes

    Det står finhakket ingefær. Antar at også hvitløk og chili skal finhakkes?

  • Erik Isaksen

    Bør dere ikke opplyse om at marinaden må varmebehandles - det er vel ikke nok å bare blande den inn i woken etter tilberedning når den har blitt brukt til å marinere rå kylling.

    • Cecilie Maske

      Hei, Erik! Det har du rett i - det blir nå rettet opp. Hilsen Cecilie, MatPrat

For å skrive en kommentar må du være logget inn.

version:11.21.1.13065, server:MP-PRD-WEB12 17.02.2025 23:20:56 handleliste stengt