Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ytrefilet av svin med byggrynssalat

Ytrefilet av svin med byggrynsalat

Ingredienser

porsjoner

Byggrynsalat:

  • 2 dl byggryn
  • 1 bunt bladpersille
  • 1 bunt frisk mynte
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 eple
  • saft av 1 stk. sitron
  • 3 ss olivenolje

Urtedressing:

  • 2 dl lettrømme
  • 2 ss hakket bladpersille
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss honning
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 511 kcal
Fett 20 g
Protein 37 g
Karbohydrater 42 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (5)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tynne skiver av svinefilet i kombinasjon med en mettende og herlig byggrynsalat med friske urter og syrlig eple blir til en herlig, enkel hverdagsrett med masse smak!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Byggrynsalat:

  • 2 dl byggryn
  • 1 bunt bladpersille
  • 1 bunt frisk mynte
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 eple
  • saft av 1 stk. sitron
  • 3 ss olivenolje

Urtedressing:

  • 2 dl lettrømme
  • 2 ss hakket bladpersille
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss honning
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 511 kcal
Fett 20 g
Protein 37 g
Karbohydrater 42 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Kokketips: I dressingen kan du bruke både rømme, créme fraîche, yoghurt eller kefir, eller en blanding av disse.

Server filetskivene med frisk byggrynsalat og urtedressing. Topp med litt kvernet pepper.

Ytrefilet av svin med byggrynssalat

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB13 24.11.2024 09:27:12