Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Tynne skiver av svinefilet i kombinasjon med en mettende og herlig byggrynsalat med friske urter og syrlig eple blir til en herlig, enkel hverdagsrett med masse smak!
Kokketips: I dressingen kan du bruke både rømme, créme fraîche, yoghurt eller kefir, eller en blanding av disse.
Server filetskivene med frisk byggrynsalat og urtedressing. Topp med litt kvernet pepper.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.