Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sesambiff med lun salat

Ytrefilet av svin med lun salat

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av svin i biffer
  • 3 ss maisenna
  • 3 ss soyasaus
  • 5 ss ristede sesamfrø
  • 2 ss nøytral olje til steking

Lun salat:

  • 0,5 stk. fennikel
  • 4 stk. vårløk
  • 2 stk. grønt eple
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • saften av 1 stk. lime
  • 1 ss sukker
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts grovkvernet pepper
  • 0,5 pk frisk spinat
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 397 kcal
Fett 16 g
Protein 40 g
Karbohydrater 20 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Her har vi marinert ytrefilet av svin i soya og panert den med sesam, noe som gjør kjøttet ekstra spennende og godt. Server med en lun salat med eple og fennikel.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av svin i biffer
  • 3 ss maisenna
  • 3 ss soyasaus
  • 5 ss ristede sesamfrø
  • 2 ss nøytral olje til steking

Lun salat:

  • 0,5 stk. fennikel
  • 4 stk. vårløk
  • 2 stk. grønt eple
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • saften av 1 stk. lime
  • 1 ss sukker
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts grovkvernet pepper
  • 0,5 pk frisk spinat
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 397 kcal
Fett 16 g
Protein 40 g
Karbohydrater 20 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server de saftige sesambiffene med den friske og lune salaten. 

Du kan også bruke koteletter istedet for ytrefilet av svin i skiver. Skjær vekk bena på kotelettene, slik at de blir benfrie.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB15 22.11.2024 04:34:09