Hopp til hovedinnhold
matprat logo
BORDSTABELBAKKELS

Bordstabelbakkels

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir ca. 70 kaker.

  • 1 stk. egg
  • 1 ss kremfløte
  • 125 g sukker
  • ca. 250 g hvetemel
  • 125 g romtemperert smør

Fyll:

  • 3 stk. eggehvite
  • 180 g melis
  • 180 g malte mandler
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Bordstabelbakkels hører til de sju slagene. En porsjon av denne oppskriften, gir ca. 70 sprø og gode kaker.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir ca. 70 kaker.

  • 1 stk. egg
  • 1 ss kremfløte
  • 125 g sukker
  • ca. 250 g hvetemel
  • 125 g romtemperert smør

Fyll:

  • 3 stk. eggehvite
  • 180 g melis
  • 180 g malte mandler
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Kjør gjerne mandlene i en foodprosessor om du ikke har kvern.
Oppbevar bordstabelbakkels i en tett boks.
Oppbevar bordstabelbakkels i en tett boks.

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

  • Cherrie Blair

    So good! I used 160g of Almond butter without oil and slowly mixed in enough of the topping mixture to thin it before adding and folding in. They came out lovely!

  • May Britt A

    Hei. Kan man bruke makronfyll i bordstabbelbakst?

    • Cecilie Maske

      Hei, May Britta! Makronfyll skal jo bare blandes med vann, og blir ganske flytende. Tror ikke det blir vellykket å lage bordstabelbakkels med den massen. Hilsen Cecilie, MatPrat

For å skrive en kommentar må du være logget inn.

Flere yummy ideer til deg!

Andre ting du kanskje synes er interessant

version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB11 27.03.2025 17:36:52 handleliste stengt