Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Dynegrøt

Dynegrøt

Ingredienser

porsjoner
  • 4 dl vann
  • 1 ts salt
  • 2 dl grøtris
  • 1 l helmelk
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Risengrynsgrøten som lager seg selv! Gi grøten et raskt oppkok og pakk den godt inn i en dyne eller flere lag med pledd - vent i noen timer og så har du en fiks ferdig grøt! Enklere blir det ikke. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 dl vann
  • 1 ts salt
  • 2 dl grøtris
  • 1 l helmelk
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Får du grøt til overs kan du lage riskrem

Dynegrøt

Vurder oppskriften

Podcast-episode: Dilla på grøt

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB14 12.04.2025 00:42:02 handleliste stengt