Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fløterand

Fløterand

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. gelatinplater
  • 0,5 dl kokende vann
  • 6 dl kremfløte
  • 4 ss sukker
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Fløterand er en type fløtepudding der fløten ikke skal varmes under tilberedning. Puddingen smaker nydelig, med et friskt preg som passer perfekt sammen med frukt og bær og selvsagt med kompott.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. gelatinplater
  • 0,5 dl kokende vann
  • 6 dl kremfløte
  • 4 ss sukker
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne med friske bær og frukt- og bærkompott.

Til oppskriften på 8 porsjoner trenger man en randform, eller lignende, som rommer ca 1 liter.

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB11 13.03.2025 07:28:38 handleliste stengt