Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Hjemmelaget griljermel, strøkavring, strøbrød, brødkrum eller brødrasp er en enkel måte for å bruke opp tørt brød. Bruk griljermel i dine favortt kjøttboller, på toppen av fiskegratengen eller til panering av schnitzler og fiskepinner.
Bruk griljermel eller brødrasp til panering, i vaffelrøra, i smuldrepai, gratinering og mye mer. Holdbarheten på brødrasp er 1 mnd i en tett oppbevaringsboks, eller et år i fryseren.
Oppskriften er utviklet i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.