Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Kokosmakroner

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir ca. 30 kokosmakroner.

  • 4 stk. eggehvite
  • 200 g sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 200 g kokosmasse
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 2179 kcal
Fett 134 g
Protein 28 g
Karbohydrater 205 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (48)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

For mange blir det ikke ordentlig jul før de saftige og smakfulle kokosmakronene er bakt. Oppskriften er superenkel og gir kaker som garantert holder fasongen under steking. En porsjon av denne oppskriften, gir ca. 30 kokosmakroner. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir ca. 30 kokosmakroner.

  • 4 stk. eggehvite
  • 200 g sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 200 g kokosmasse
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 2179 kcal
Fett 134 g
Protein 28 g
Karbohydrater 205 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
kokosmakroner trinnbilder
kokosmakroner trinnbilder

Oppbevar kakene i en tett boks, gjerne med bakepapir mellom lagene.

Mange liker kokosmakronene sine dyppet i sjokolade. Dette må du gjøre etter at de er stekt og avkjølt. Siden makronene er ganske søte kan det lønne seg å bruke en sjokolade med høy kakaoprosent og bittersmak. Det gir en god balanse.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB13 21.11.2024 09:54:26