Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Har du forsøkt å koke lammelåret noen gang? Resultatet er mørt og saftig kjøtt, og bonusen er en nydelig kraft til å lage saus av. En lys, mild veloutésaus med dill smaker nydelig til.
Hvis du bruker lettsaltet lammelår skal du ikke salte kokevannet.
Har du ikke en stor nok kjele, kan du skjære av skanken i kneleddet og legge den i kjelen sammen med resten av låret.
I denne oppskriften kan du gjerne bruke fårestek i stedet for lammestek. Du kan også tilberede saltet lammelår på samme måte, men da må du ikke salte vannet.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.