Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kremfylte krumkakeskåler

Kremfylte krumkakeskåler

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir ca.12 krumkaker.

Krumkaker:

  • 2 stk. egg
  • 100 g sukker
  • 100 g smør
  • 100 g hvetemel
  • 0,25 ts malt kardemomme

Fyll:

  • 400 g frosne skogsbær
  • 0,5 l vaniljeis
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lag krumkakene som krumkakeskåler istedenfor kremmerhus! Da får du plass til masse deilig iskrem og lune skogsbær, eller den tradisjonelle multekremen om du vil! En rask og enkel dessert i jula.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir ca.12 krumkaker.

Krumkaker:

  • 2 stk. egg
  • 100 g sukker
  • 100 g smør
  • 100 g hvetemel
  • 0,25 ts malt kardemomme

Fyll:

  • 400 g frosne skogsbær
  • 0,5 l vaniljeis
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Av røren i oppskriften får du ca.12 krumkaker. Skal du ikke servere denne desserten til så mange. Oppbevar resten av krumkakene i en kakeboks, og ha is og bær på lur i fryseren. Da er veien kort til en rask og deilig dessert når du er fysen på noe godt, eller får uventede gjester ved en senere anledning. 

Kremfylte krumkakeskåler

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB13 14.03.2025 10:03:10 handleliste stengt