Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Ta vare på høstens gleder! Små, søte gråpærer er perfekte å hermetisere, og gir glede gjennom hele vinteren. Krydderlaken me vaniljestang, stjerneanis og kanelstang smaker gir pærene ekstra god smak, og kan også brukes til andre typer frukt.
Server gjerne pærene med is og friske bær, eller bruk dem i en god kake. pisket krem eller kald rømme er også godt til.
Tips: Er det lake igjen når glassene er fulle, så kok den inn til den er karamellaktig, og bruk den som saus på is eller i fruktsalat.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.