Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Krydret sideflesk med potetsalat

Krydret sideflesk med potetsalat

Ingredienser

porsjoner

Potetsalat

  • 800 g kokte, kalde potet
  • 0,5 stk. purre eller tilsvarende mengde vårløk
  • 100 g sylteagurk
  • 3 ss majones
  • 2 dl crème fraîche orginal, 35 % eller gresk yoghurt
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ss lake av syltet agurk
  • 1 ts tabasco eller chilisaus
  • 1 ss sitronsaft
  • 0,5 ss sukker
  • 2 ss reddikspirer (kan utelates)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1014 kcal
Fett 83 g
Protein 32 g
Karbohydrater 31 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En enkel og deilig hverdagsmiddag med krydret lettsaltet sideflesk og potetsalat. Vi har krydret mildt med litt hvitløkpulver, røkt paprika og oregano, men her er det rom for å leke med andre smaker! Har du kalde poteter i kjøleskapet, så har du middagen på bordet på en liten halvtime.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Potetsalat

  • 800 g kokte, kalde potet
  • 0,5 stk. purre eller tilsvarende mengde vårløk
  • 100 g sylteagurk
  • 3 ss majones
  • 2 dl crème fraîche orginal, 35 % eller gresk yoghurt
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ss lake av syltet agurk
  • 1 ts tabasco eller chilisaus
  • 1 ss sitronsaft
  • 0,5 ss sukker
  • 2 ss reddikspirer (kan utelates)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1014 kcal
Fett 83 g
Protein 32 g
Karbohydrater 31 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Krydret sideflesk med potetsalat

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB14 21.11.2024 12:31:05