Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Deilig, urtekrydret lammestek servert med fargerike grønnsaker er skikkelig snaddermat. Kjøttet og grønnsakene gir også smak til sjyen, som blir base for en smakfull sjysaus du kan servere til.
Server lammesteken i skiver, med deilige, bakte grønnsaker og sjysaus. Kokte poteter eller godt brød smaker også godt til.
Har du rester igjen av steken? Vi har gode tips til hva du kan lage med rester av lammelåret eller lammesteken.
I denne oppskriften kan du gjerne bruke fårestek i stedet for lammestek. Du kan også tilberede saltet lammelår på samme måte, men da må du ikke salte vannet.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.