Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Oksestek er en klassiker som vekker gode minner for mange, og som aldri vil gå av moten. En mør og saftig oksestek passer til alle livets store anledninger – og til søndagsmiddagen.
Visste du at: Reglene for bruk av antibiotika til norske dyr er veldig restriktive og som resultat har vi faktisk lavest antibiotika bruk i hele Europa.
NB: Sausen skal ikke koke etter at smøret er vispet inn!
Oksesteken smaker godt med kokte eller fløtegratinerte poteter og smørdampede grønnsaker.
Kjøper du rundstek av storfe på butikken, så kan du surre din egen oksestek. Se video under som viser hvordan du gjør det.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.