Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyrpanne med rosenkål og ovnsbakte poteter

Reinsdyrpanne med rosenkål og ovnsbakte poteter

Ingredienser

porsjoner

Reinsdyrpanne:

  • 500 g reinsdyrskav
  • 2 ss smør
  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 dl vann
  • 0,5 stk. kjøttbuljongterning
  • 4 stk. vårløk
  • 1 dl tyttebær friske eller frosne

Ovnsbakte poteter:

  • 6 stk. potet
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Tilbehør:

  • 300 g rosenkål
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 605 kcal
Fett 45 g
Protein 31 g
Karbohydrater 17 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En god panne reinsdyrskav med mye smak og enkel tilberedning. Servert med rosenkål og ovnsbakte poteter er dette en klassiker hele familien vil like.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Reinsdyrpanne:

  • 500 g reinsdyrskav
  • 2 ss smør
  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 dl vann
  • 0,5 stk. kjøttbuljongterning
  • 4 stk. vårløk
  • 1 dl tyttebær friske eller frosne

Ovnsbakte poteter:

  • 6 stk. potet
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Tilbehør:

  • 300 g rosenkål
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 605 kcal
Fett 45 g
Protein 31 g
Karbohydrater 17 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server reinsdyrpanne med rosenkål og ovnsbakte poteter.

Reinsdyrpanne med rosenkål og ovnsbakte poteter

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB14 15.12.2024 06:48:51