Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Dette er kanskje den enkleste risgrøten du har kommet over! Risgrøt i ovn er perfekt om du har lyst på risgrøt, men ikke lyst til å stå ved komfyren og passe på at melken ikke brenner seg. Et raskt oppkok og en time i ovnen er alt som skal til.
Server grøten med smør, sukker og kanel.
Får du grøt til overs kan du lage riskrem.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.