Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Riskrem med rød saus er nydelig, og et av høydepunktene på julaften for mange. Hvem finner mandelen og hva er premien i år?
Hell den røde sausen over riskremen ved servering.
Kirsebær-, bringebær, rips- og solbærsaft egner seg alle veldig godt til rød saus. Når du lager rød saus, skal saften tynnes ut mindre enn om du skal drikke den.
Mange liker også å lage en frisk og deilig bringebærsaus av frosne bær.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.