Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Roastbiff

Roastbiff

Ingredienser

porsjoner
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Roastbiff er en kjent favoritt på koldtbordet, der den servers oppskåret sammen med remulade, sylteagurk, potetsalat og sprø løk. Smaker også kjempegodt i en sandwich! Å lage roastbiffen selv er enkelt og gir et ekstra smakfullt resultat. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Roastbiff

Vurder oppskriften

Podcast-episode: Den beste brunchen

 

Kommentarer

  • Per Kristian Aasen

    Hei, hvordan er det eventuelt å vakuumpakke kjøttet og holdbarhet? Evt vakuumpakke i kombinasjon med å fryse det ned etterpå?

    • Cecilie Maske

      Hei, Per Kristian! Både vakuumering og frysing vil være med på å forlenge holdbarheten. Hilsen Cecilie, Matprat

  • Stig Simonsen

    Tenker å lage roastbiff til julelunch,hvorlenge holder den seg i kjøleskap etter stekt og oppskåret eller bør jeg fryse den

    • Ann-Christin Bru

      Hei Stig! Jeg vil ikke anbefale å lage den mer enn to dager før servering. Da vil den fortsatt oppleves som fersk. Mvh. Ann- Christin, Matprat

For å skrive en kommentar må du være logget inn.

Flere yummy ideer til deg!

Andre ting du kanskje synes er interessant

version:11.21.1.13980, server:MP-PRD-WEB14 27.04.2025 13:45:25 handleliste stengt