Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Rødkålen lager du enkelt selv, og det er raskere og enklere enn du tror! Rødkål smaker nydelig til svinekjøtt, and og kalkun, og danskene bruker ofte rødkål på sine store smørrebrød, og i sammen med kald ribbe eller medisterkaker.
Du trenger: rødkål, epler, salt, kjøttkraft, eddik og sukker.
Deilig hjemmelaget rødkål klar til servering.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.