Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rødkål

Rødkål

Ingredienser

porsjoner
  • 750 g rødkål
  • 2 stk. eple
  • 1 ts salt
  • 2,5 dl kjøttkraft
  • 2 ts eddik, 7 %
  • 2 ts sukker
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 97 kcal
Fett 1 g
Protein 2 g
Karbohydrater 17 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (24)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Rødkålen lager du enkelt selv, og det er raskere og enklere enn du tror! Rødkål smaker nydelig  til svinekjøtt, and og kalkun, og danskene bruker ofte rødkål på sine store smørrebrød, og i sammen med kald ribbe eller medisterkaker.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 750 g rødkål
  • 2 stk. eple
  • 1 ts salt
  • 2,5 dl kjøttkraft
  • 2 ts eddik, 7 %
  • 2 ts sukker
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 97 kcal
Fett 1 g
Protein 2 g
Karbohydrater 17 g

Slik gjør du

Rødkål trinnbilde.jpg

Du trenger: rødkål, epler, salt, kjøttkraft, eddik og sukker.

trinn du kan merke av
Rødkål 3a
Rødkål 3b
Rødkål 3c

Rødkål 4

Deilig hjemmelaget rødkål klar til servering. 

Rør eventuelt inn litt fett fra juleribba før servering, det gir en ekstra god smak. Et par spiseskjeer ripsgelè gjør også susen.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB11 23.11.2024 09:22:53