Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Strull med krem og bær

Strull med krem og bær

Ingredienser

porsjoner

Røre:

  • 2,5 dl kremfløte eller seterrømme
  • 100 g sukker
  • 100 g hvetemel
  • 0,5 dl kaldt vann

Til servering:

  • 3 dl kremfløte
  • 125 g bringebær
  • 1 ss melis
  • 1 ss hakkede mandler
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Tynne, sprø strull-ruller fylt med bær og krem en deilig dessert etter en mettende julemiddag. Vi har brukt bringebær, kanskje du vil servere multekremen på denne måten?

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Røre:

  • 2,5 dl kremfløte eller seterrømme
  • 100 g sukker
  • 100 g hvetemel
  • 0,5 dl kaldt vann

Til servering:

  • 3 dl kremfløte
  • 125 g bringebær
  • 1 ss melis
  • 1 ss hakkede mandler
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

  • Philip

    Cannoli?

    • Cecilie Maske

      Nesten cannoli, men ikke helt. Strull er en gammel, norsk tradisjonsbakelse. Hilsen Cecilie, MatPrat

For å skrive en kommentar må du være logget inn.

Flere yummy ideer til deg!

Andre ting du kanskje synes er interessant

version:11.21.1.12591, server:MP-PRD-WEB11 09.01.2025 12:40:07 handleliste stengt