Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Sandefjordsmør er en klassisk saus med lange tradisjoner i Norge. Den fyldige og gode smaken fra fløte og smør passer spesielt godt til fiskeretter.
Smak på sausen underveis før du tilsetter mer smør. På denne måten kommer du frem til den gode, fyldige smaken som sandefjordsmør er kjent for.
Sandefjordsmør er nydelig til kokt kveite, torsk og laks.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.