Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Seibiff med løk

Seibiff med løk

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g seifilet
  • 4 ss hvetemel
  • 2 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 ss smør eller margarin

Stekt løk:

  • 3 stk. løk
  • 2 ss margarin til steking

Salat:

  • 0,5 stk. purre
  • 250 g cherrytomat
  • 100 g frisk spinat
  • 2 ss olivenolje
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 415 kcal
Fett 20 g
Protein 41 g
Karbohydrater 15 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sei er med sitt litt mørke kjøtt en anvendelig og smakfull matfisk. Seibiff med løk er god, norsk tradisjonsmat og en velkjent hverdagsklassiker.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g seifilet
  • 4 ss hvetemel
  • 2 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 ss smør eller margarin

Stekt løk:

  • 3 stk. løk
  • 2 ss margarin til steking

Salat:

  • 0,5 stk. purre
  • 250 g cherrytomat
  • 100 g frisk spinat
  • 2 ss olivenolje
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 415 kcal
Fett 20 g
Protein 41 g
Karbohydrater 15 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med kokte poteter.

Sei er en smakfull og god fisk som du gjerne kan lage fiskekaker av selv. Hva sier du til fiskekaker med karristuede rotgrønnsaker neste gang det er fisk til middag?

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Norsk tradisjonsmat

Podcast-episode: 5 smaksbomber og en guilty pleasure

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12109, server:MP-PRD-WEB15 21.11.2024 07:20:58